Over ons

Bij kriko ben je welkom met vragen over het cognitieve, emotionele en motorische ontwikkeling van je kind/jongere en de opvoeding hieromtrent.

Over Kriko

Bij kriko kan je terecht met kleine en grote problemen omtrent de kinderen en jongeren. In het werken met kinderen/jongeren en hun ouders gaan wij vooral respectvol te werk en werken we op maat van uw gezin. Daarom nemen we na een eerste verkennend gesprek de tijd om jouw kind en zijn of haar belevingswereld te leren kennen. We geven kinderen/jongeren de ruimte om te laten zien wat hen bezighoudt en gaan op een speelse en creatieve manier met hen aan de slag om zo samen moeilijkheden te verwerken, oplossingen te vinden en zo te groeien.

  • Multidisciplinair

    Wij zijn een team met elk van ons zijn eigen insteek: leerkrachten, psychologen, spelcounselor, oudercoach. Samen zoeken wij wat voor elk kind of jongere de passende toenadering om hem te ondersteunen.

  • Huiselijke sfeer

    Bij kriko trachten we de drempel zo klein mogelijk te houden. Kinderen en jongeren krijgen tijd en ruimte om hun verhaal te doen. Elke sessie zal hoe dan ook starten met een ‘check-in’. 

  • Open communicatie

    Zowel naar het kind/jongere, naar de ouders, naar andere partners en naar elkaar streven wij naar een open, eerlijke en respectvolle verbindende communicatie.

Een kijkje in de praktijk

Registreer je of bel voor meer info

Heb je een vraag of wil je je kind/jongere graag aanmelden?